El cribatge de Cerdanyola Comerç i Serveis detecta només un positiu de covid-19

IMG-20210130-WA0017

Un únic postiu en les 95 proves que Cerdanyola Comerç i Serveis, amb la col·laboració de l’empresa Cerdanyola Flixmed, feia ahir entre els seus associats en una carpa a la plaça de Sant Ramon. La campanya de cribatge massiu amb tests ràpids d’antígens a la ciutat finalment es realitzada exclusivament per a socis de l’entitat, després que fa dues setmanes s’ajornés la que també estava oberta a tota la població.

COMERÇ LOCAL SEGUR

L’objectiu que persegueix la campanya és la de detectar possibles casos positius i controlar casos asimptomàtics per evitar contagis. A més a més, Cerdanyola Comerç i Serveis vol que la ciutadania segueixi percebent els establiments locals com un lloc segur per fer les seves compres i consumicions. “Aquest és el missatge que volíem donar amb la iniciativa. Amb aquests resultats queda palès que a la ciutat tenim un comerç local segur i responsable”, explica el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, que també apunta que els associats “han quedat molt contents” amb la iniciativa. En l’únic resultat positiu ja s’ha aplicat un protocol pactat amb els responsables COVID del Catsalut de la Regió Metropolitana Nord.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?