El CorreTapes, una nova oportunitat per gaudir de la gastronomia de Cerdanyola

WhatsApp Image 2023-10-18 at 08.40.29

Una ruta gastronòmica per gaudir de les tapes locals l’últim cap de setmana d’octubre. Un total de 22 establiments participaran en el CorreTapes 2023, que tornarà a Cerdanyola el 28 (d’11.30 a 15.30h i de 18 a 22 h) i el 29 d’octubre (d’11.30 a 15.30 h) amb l’organització de l’Ajuntament i el Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i Barcelonès.

El funcionament

La proposta té dues rutes, d’11 establiments cadascuna, que abasten la majoria de zones de Cerdanyola. “Cada local presentarà una tapa amb una beguda. Això mostrarà la varietat important de tapes que tenim a la ciutat”, explicava el president de la Junta poblacional del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès, Antonio Castro.

Les persones que vulguin fer les les degustacions hauran d’inscriure’s –fins al matreix cap de setmana de l’activitat- prèviament en algun dels establiments participants (inscripció 2 euros) i rebran el mocador del CorreTapes i una cartilla. Els inscrits hauran de consumir (1 tapa + una beguda = 3,5 euros) en sis locals de cadascuna de les dues rutes establertes. Quan completi la cartilla, el participant haurà de votar la millor tapa i dipositar el targetó a la bústia que hi haurà instal·lada en una carpa a la plaça Abat Oliba. Les persones que completin les cartilles amb sis segells a cada ruta, rebran de regal una samarreta del CorreTapes i entraran en el sorteig de tres premis en metàl·lic de 100, 80 o 60 euros per bescanviar en algun dels establiments participants. El sorteig es farà el diumenge 29 d’octubre a partir de les 17 hores a la mateixa plaça a on hi haurà un concert i es faran públiques les tres tapes guanyadores d’aquesta edició.

Des del Gremi estan molt il·lusionats amb el projecte: “la iniciativa ha estat molt ben acollida pels bars de la ciutat i això ens ha portat a haver de fixar un màxim de 22 participants per poder dur a terme una bona organització”. També estan convençuts que serà molt positiu per a la ciutat “per tot el moviment que s’hi generarà”. Les previsions del Gremi passen per unes 1.200 inscripcions.

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, remarca que el CorreTapes és altre nou projecte de  dinamització comercial de la restauració de la ciutat. “Una iniciativa més que esperem que es consolidi ja que és una oportunitat per exposar a la ciutadania la restauració assequible i de qualitat qué té Cerdanyola”, assegurava la regidora.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?