El coronavirus obliga a posposar la Cursa per Collserola i la dels Poblats Ibèrics

4da06b4d1e26691ff46d67a7ba8f9e38

“Davant la greu situació i la incertesa que patim per la covid-19, ens veiem obligats a posposar la Cursa de Poblats Iberics 2020, que teniem previst realitzar a mitjans de juliol”, així ho ha anunciat el Cims Cerdanyola a través de les xarxes socials. L’entitat treballa per poder oferir una nova data, que faran pública “tant bon punt” la tinguin.
Per la seva banda, el Cerdanyola Atletisme i Triatló, que ja es veure obligat a ajornar la Duatló de Cerdanyola –prevista per al 29 de març- també ha hagut de posposar la Cursa per Collserola. La cita esportiva protagonista del mes de maig està pendent que es resolgui la situació. “Com amb la duatló, estem intentant buscar una nova data, però entenem que com a actitivitats multitudinàries seran les últimes en tornar-se a poder realizar”, explica el director d’operacions de l’entitat, Rafa Meléndez, que no es mostra molt optimista amb “poder reenquadrar-les en el calendari”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?