El Consell d’Infants de Cerdanyola comença a treballar de nou

plenari_ciac_11.10.22_noti

El Consell d’Infants de Cerdanyola (CIAC) inicia un nou curs amb l’objectiu un any més de treballar per millorar la ciutat i fer veure aquesta des del punt de vista dels infants i les seves necessitats. El Museu d’Art de Cerdanyola va acollir el primer plenari del Consell, que va reunir els 42 consellers i conselleres de 5è i 6è de primària dels centres escolars de Cerdanyola i escollits pels seus companys i companyes d’escola.

En el primer consell, els tècnics d’Educació van explicar el seu funcionament als consellers i conselleres i també a les seves famílies, que van assistir a la primera part del plenari. Enguany, la majoria de consellers i conselleres s’estrenen en el càrrec i tots ells i elles van rebre la seva identificació de consellers/es, una carpeta, una llibreta, un boli i també dues samarretes per poder treballar durant el curs a les reunions mensuals i comissions de treball del CIAC i també als actes i activitats que s’organitzen.

L’alcalde, Carlos Cordón, va donar la benvinguda als consellers i conselleres d’aquest curs animant-los a treballar per a la ciutat en el seu conjunt i demanant-los que “no us guardeu cap idea perquè segur que totes serveixen per millorar la ciutat” afegint que “Cerdanyola creix i es construeix gràcies a vosaltres també”.

Del CIAC han sorgit iniciatives com ara la instal·lació de Jocs d’Aigua al Parc Cordelles, les fonts adaptades per als gossos, diferents recollides de material escolar, també ha treballat en una partida del pressupost decidint a que destinar-la i acostuma a participar de forma habitual en els esdeveniments de la ciutat com la Cavalcada de Reis o la Festa Major.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?