El confinament perimetral passarà a comarcal i s’ampliarà l’horari de bars i restaurants

bar-1851114_1920

A partir de dilluns el confinament municipal passarà a comarcal i s’ampliarà l’horari actual d’obertura per a bars i restaurants. Aquests establiments podran obrir de 7’30 a 10.30 hores i de les 13 a les 16.30 hores. El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha justificat la decisió per “donar aire” a la restauració un cop s’ha superat el pic de contagis de la tercera onada.

 A les reunions socials, es manté la limitació de sis persones de màxim dues bombolles de convivència.

En l’àmbit esportiu, els gimnasos podran reobrir i limitar el seu aforament al 30% i es reprenen les competicions que donen accès a categories estatals

En l’àmbit cultural, les llibreries s’incorporen al llistat d’equipaments culturals i, per tant, podran obrir el cap de setmana.

En l’àmbit educatiu, es permet reprendre parcialment l’activitat presencial en el primer curs d’universitat i l’obertura d’escoles de música i dansa no reglades i autoritzades pel Departament d’Educació.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?