El confinament comarcal torna demà fins al 19 d’abril

ExkI4lqWgAIKbpM

Catalunya retornarà aquest divendres al confinament comarcal, mesura que estarà vigent fins al 19 d’abril. La decisió s’ha pres després d’analitzar el “creixement preocupant en l’ocupació de llits de crítics i de pacients hospitalitzats per Covid” al conjunt del sistema de salut català. “El confinament comarcal torna a ser vigent per a les bombolles de convivència, cal màxima prudència, minimitzar les interaccions que impliquin un risc, i recordar que hi haurà controls per tal d’assegurar el compliment d’aquestes mesures”, anunciava el conceller d’Interior Miquel Samper. Són excepcions vàlides la mobilitat essencial i justificada, les sortides escolars amb pernoctació del grup bombolla i la mobilitat per competicions esportives autoritzades (totes les federades). Per contra, tenir una entrada per assistir a una activitat cultural fora de la comarca no permetrà saltar-se el tancament.

“Hem fet molts passos endavant i ara toca fer-ne un enrere. Hem de reaccionar el més ràpidament possible davant de l’augment d’ingressats a les UCI”, assegurava el secretari de Salut Pública, Josep M. Argimon. “Continuem revisant les dades dia a dia per veure com és aquesta tendència de casos i anar acurant al màxim les mesures”, puntualitzava la consellera de Salut, Alba Vergés.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?