El confinament comarcal per als grups bombolla s’aixecarà a partir de dilluns

EtI6XjXXYAIv2HD

La mobilitat per tot Catalunya es permetrà a partir d’aquest dilluns, però demana reduir la interacció social. “Els desplaçaments s’hauran de fer sempre amb la bombolla de convivència i qualsevol trobada amb persones que no siguin del nostre grup bombolla s’ha de fer amb les màximes mesures de seguretat”, apunta la consellera de Salut, Alba Vergés. En aquest sentit, el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha anunciat que els Mossos d’Esquadra i les policies locals adaptaran els controls de mobilitat a les noves restriccions i que podran sol·licitar declaracions d’autoresponsabilitat i certificats de convivència als controls a les carreteres.

El Procicat també ha autoritzat que el comerç no essencial pugui obrir els caps de setmana. A més, en el sector esportiu es permetran les competicions federades per als menors de 16 anys. Totes les mesures seran vigents fins al 28 de març.

Les restriccions es mantenen igual a la restauració

D’altra banda, bars i restaurants hauran de seguir fent l’horari establert fins ara, entre les 7.30 i les 17 hores.

Setmana Santa

Catalunya mantindrà el toc de queda entre les deu del vespre i les sis del matí en Setmana Santa. El consell interterritorial de Salut, on hi participen el Ministeri de Sanitat i totes les autonomies, ha acordat que no es podrà viatjar entre comunitats per Setmana Santa, excepte les Balears i les Canàries.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?