El concert al Castell mostrarà el múscul de l’escena catalana
El castell

e6c5ec4137a2831befad7e6d46559451

El compositor i pianista Albert Guinovart, artista convidat de la banda. Música d’arrel catalana, des del clàssic a la rumba, passant pel pop i el rock

Albert Guinovart, compositor de Mar i Cel, és un dels músics catalans amb més projecció internacional. Artista convidat de la 18a edició del Concert al Castell, la banda de Cerdanyola es prepara per oferir el 28 de juny una d’aquelles nits musicals memorables. Des de fa 18 anys, l’estiu arriba a Cerdanyola amb el castell: preparau-vos enguany per una oferta d’alçada, emotiva i molt de casa. El miler i escaig d’entrades pel concert ja estan a la venda des d’aquest dilluns. Solen acabar-se ràpid.
L’alcalde i la regidora de cultura en funcions, Carles Escolà i Elvi Vila, acompanyats pels directors de l’orquestra i la coral de la Banda, Gerard Pastor i Manel Cubeles van presentar la setmana passada el cartell del Concert, obra de l’iŀlustrador Pedro Villarejo, si bé van ser la presidenta de l’Agrupació Musical de Cerdanyola, la músic Laia Seró i el compositor i músic Albert Guinovart qui van desvetllar la gran incògnita de la temporada estival: el tema del Concert al castell.
Dividit en dues parts diferenciades, en un Castell d’Arrel —l’explicit nom de l’espectacle—, públic, músics i cantaires gaudiran d’un repertori de proximitat: el bo i el millor de la música catalana de tots els temps i estils.
A la primera part, el pJ.Josaianista Albert Guinovart i els músics de la banda interpretaran Les mans del vent, concert per a piano i banda simfònica de Guinovart, estrenat per la Banda Municipal de Barcelona, sota la direcció de Franz Paul Decker i el mateix autor com a solista, el 28 de novembre de 2010.
A la segona part, molt més festiva, l’orquestra i la coral donaran vida a temes clàssics, del pop, el rock o la rumba, tots de factura catalana i en format simfònic. “Hem volgut mostrar el múscul de l’escena musical de casa nostra”, explica Seró. Segons la presidenta de l’Agrupació Musical, el concert satisfarà “les expectatives de gent de totes les generacions”, que reconeixeran moltes de les peces seleccionades.
“Un luxe” per a espectadors i músics, just l’any que l’Agrupació ha complert dues dècades i el concert al castell, una de les seves actuacions estrella, arriba a la majoria d’edat.
El 28 de juny, a les 22 hores, nit de celebració en l’entorn màgic dels jardins del castell de Sant Marçal. Entrades a partir de 10 euros a l’Ateneu, Floristeria Casamitjana i Perfumeries Ópalo.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?