El Complex Esportiu Municipal Can Xarau, a punt de reobrir

WhatsApp Image 2022-10-26 at 14.28.53
L’exterior de Can Xarau després de la remodelació / F. Ajuntament

Les obres estan gairebé enllestides i les persones abonades del CEM Can Xarau aviat podran fer ús de les instal·lacions, una vegada finalitzades les obres de la primera fase del projecte de remodelació.

Els treballs d’aquesta primera fase es van iniciar a l’abril i s’han allargat sis mesos i mig. Les obres han suposat l’ampliació del vestíbul al doble de la seva superfície, passant dels 80 m2 que tenia als 162 m2 actuals. El nou vestíbul és més espaiós amb zona d’atenció al públic, zona d’espera, nous lavabos i magatzems, entre d’altres. També des del vestíbul s’ha construït un accés d’escales i ascensor a una nova planta de 275 m2 i que a partir d’ara ubica la part administrativa i de treballadors/es del centre. L’actuació ha permès també la modernització dels sistemes de control d’accés, clima i enllumenat de la zona central de l’edifici.

A més, a la part exterior de l’accés principal s’ha construït un porxo que lliga l’edifici principal amb la pista esportiva coberta. S’han sanejat i col·locat de nou els canalons del sostre de la piscina  i s’han rehabilitat els trams de coberta no afectats per la nova planta.

Durant el temps que han durat les obres, les persones abonades  amb accés lliure a la piscina i/o sala de fitness han pogut fer ús de les instal·lacions del PEM Guiera.

Projecte integral

Les obres realitzades corresponen a la primera fase d’un projecte projecte d’ampliació del CEM Can Xarau i que contempla una reforma integral de tot l’edifici. A banda de les millores ja realitzades, el projecte també recull l’ampliació dels vestidors per abonats i grups, més vestidors, ampliació de sales d’activitats fent que l’actual espai es divideixi en dos plantes i remodelació de la piscina, afegint serveis, sauna, nous magatzems, remodelació dels vasos i platja de la piscina i els seus complements.


Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?