El comerç local, preparat per oferir el millor servei

a1005f8e615c6cea34da62a85ca9af3a

“Ja estem preparats per oferir-vos el millor servei”. Aquest és el missatge del vídeo que Cerdanyola Comerç i Serveis ha elaborat -amb la col·laboració de diversos establiments associats- per fer  arribar a la ciutadania de Cerdanyola un missatge de seguretat, de confiança, de complicitat així com de la necessitat de tornar a confiar en el comerç local. “Un comerç segur, que s’ha reinventat i s’ha adaptat de manera molt estricta però ràpida alhora per a poder oferir de nou el millor servei”, destaquen.

Aquesta és, segons l’entitat, una acció de societat que pretén posar en valor la gran importància del comerç de proximitat: “Aquell comerç que mai ha deixat de ser-hi, que ha fet costat als veïns i veïnes en tot moment, que ha estat escenari de moltes històries personals, que és un dels eixos vertebradors de la nostra societat. Un motor de l’economia circular local tan necessari que vol fer arribar el missatge a la població de que, ara més que mai, comptem amb ella”.

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?