El comerç i la restauració se sumen al Festival de Blues

mercat

El Festival Internacional de Blues continua teixint complicitats amb teixeix complicitats amb la restauració i el comerç local. “Tornem amb la il·lusió que el comerç i la restauració s’han implicat amb el blues”, destacava La regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché. A més de recuperar la nit de tapes i blues al Mercat de Fontetes, un total de 31 comerços i 19 bars i restaurants participen enguany al festival. “Des de l’Ajuntament sempre tenim la màxima que tot allò que es pugui fer s’ha de fer”, apuntava l’alcalde Carlos Cordón.

“Sempre hem pensat que la implicació ha de ser de tota la ciutat i s’han d’encabir molts factors com la cultura, el comerç, joventut i molts altres que treballarem”, explicava el coordinador de la Comissió Blues de Cerdanyola, José Guillem.

Nit de tapes i blues al mercat de Fontetes

La nit del 9 d’octubre es tornarà a repetir una experiència que al 2019 va ser tot un èxit: la nit de tapes i blues davant el mercat de les Fontetes. “Hi vam posar molta il·lusió i va funcionar molt bé: hi van assistir entre 4000 i 5000 persones”, explica el president de l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal de les Fontetes, Julià Puig. Per adaptar-se a la normativa covid-19, s’ha establert un aforament de màxim 700 persones i les consumicions -a 1,5 € la tapa i a 1 € la beguda- que se serviran a les taules. “Les tapes les elaborarem nosaltres en el moment i es faran amb productes frescos”, apunta Puig. Les tapes estaran acompanyades per la música de Gaby Jogeix (21 hores) i de Los Deltonos (22.45 hores).

D’altra banda, durant el festival el comerç traurà els seus aparadors al carrer i col·locarà un fil musical als carrers principals i alguns bars i restaurants oferiran menús dedicats als blues.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?