El col·lectiu REFEM el Direccional presenta el seu decàleg a Cerdanyola empresarial.

f59fd3a46f2adbbd9dd6269010353971

Els representants del col·lectiu REFEM Joan Carles Sallas, Àngel Gastón i Míriam Robles van presentar a Cerdanyola Empresarial les seves propostes de revisió del planejament del Centre Direccional de Cerdanyola per resoldre el problema dels abocadors en pro de la salut de les persones i l’entorn. Van assistir-hi el president de Cerdanyola Empresarial, Lluís Sisquella; la vicepresidenta Alejandra Martel, i el vocal de la Junta, Xavier Garriga.

Ambdues entitats van coincidir en “la necessitat de resoldre el problema dels abocadors, posant per davant de tot la salut de les persones, i que les administracions comptin amb l’opinió de les entitats que treballen en el territori”; segons informa Cerdanyola Empresarial en un comunicat. Igualment, es va destacar la gran oportunitat que segueix sent el projecte del parc empresarial (científic-tecnològic, industrial i terciari) i “l’absoluta necessitat que Cerdanyola faci valdre les seves potencialitats i es converteixi en un pol d’atracció d’empreses de valor afegit amb capacitat de generar llocs de treball de qualitat per a la ciutadania de Cerdanyola”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?