El Club Voleibol Cerdanyola farà tecnificacions al juliol

3ff2a64fd14a6a6d971315fb7b8085ec

L’entitat va néixer el mes passat, però la seva activitat a la ciutat no para d’augmentar. Al juliol faran sessions de tecnificació i les inscripcions per a les ja estan obertes (per a qualsevol pregunta els interessats es poden adreçar a l’adreça clubvoleicerdanyola@gmail.com).

ENTRENAMENTS A GUIERA
Durant les tres primeres setmanes de juliol el nou club, presidit per l’Anna Brunet, organitza uns entrenaments setmanals de tecnificació adreçats a totes les noies interessades en jugar i millorar la tècnica del voleibol. La propera temporada l’entitat inscriurà un equip juvenil i un cadet en la Tercera Divisió i un cadet i un infantil en la categoria de Preferent.

El lloc dels entrenaments setmanals (del 3 al 7 de juliol, del 10 al 14 de juliol i del 17 al 21 de juliol) serà el Parc Esportiu Municipal Guiera de 18 a 20 hores. El preu és de 25 euros per setmana i inclou una samarreta tècnica. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?