El Cerdanyola Talent ja té projectes finalistes

WhatsApp Image 2023-02-16 at 17.05.14

La primera edició del Cerdanyola Talent, el concurs destinat a fomentar la cultura emprenedora dels alumnes de secundària de la ciutat impulsat per l’Ajuntament de Cerdanyola i dirigit per Talent Factory, encara ja la seva segona fase amb l’elecció dels 10 projectes finalistes.

Entre les 150 idees de negoci presentades en aquesta primera edició, s’han seleccionat les 10 més innovadores, entre les quals es troben des d’apps dirigides a millorar la salut mental fins projectes relacionats amb l’assetjament escolar o productes responsables amb el medi ambient, entre d’altres. Abans de presentar els seus projectes, més de 800 estudiants de 10 centres formatius van participar en les sessions de formació en els centres celebrades al gener.

Els 10 equips finalistes passaran ara pel procés de mentoring i comptaran amb el suport d’empresaris i empresàries locals per a desenvolupar la seva idea i fer el pla d’empresa que hauran de presentar a la gran final. Els mentors i mentores ajudaran als estudiants aportant els seus coneixements i la seva experiència. Participen en aquesta edició un total d’11 empreses de Cerdanyola del Vallès, que son Natura Bissé, Sisquella Grup, Rosa Gres, Catalònia Fundació, Enchufing, Ercros, FR, Grassoler, Maranges, Moreda Riviere i Trison Scent.

Finalment, el mes de maig es triaran els tres projectes guanyadors. Ho farà un jurat format per persones rellevants en el món de l’ensenyament, de l’empresa i l’emprenedoria. El Cerdanyola Talent compta amb el fonamental suport de grans col·laboradors com Aigües de Barcelona, AMB, Acció de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, Fundación Inserta (ONCE), la UAB, la UPC i la UPF, MWC o l’associació Cerdanyola Empresarial, entre d’altres.

Els 10 projectes seleccionats han estat ECOCUTLERY (Col·legi Montserrat), Shefem (FEDAC), ÉNTOMOS (IES Forat del Vent), Lucha contra el acoso escolar (FUAB), Mental Health is Life (IES Gorgs), Clarilari (IES Gorgs), Workers SImulator 2023 (IES Banús), Airknowledge (IES Jaume Mimó), New Organic Ads (Escola Ramon Fuster) i Muebles con alma (Flor de Maig).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?