El Cerdanyola FC tornarà a jugar a Segona RFEF

segoonaweb

L’última possibilitat per al Cerdanyola FC d’acabar jugant aquesta temporada a 2a RFEF s’ha fet realitat i finalment els homes de Toni Carrillo es mantindran a la categoria que van perdre al maig.

La RFEF ha fet públic un comunicat on remarca “la impossibilitat de la participació del DUX INTERNACIONAL DE MADRID SL a Segona Federació en la present temporada 2022/2023 per falta de futbolistes i tècnics inscrits per participar-hi, una vegada finalitzat el període de sol·licitud de llicències establert a les normes reguladores de la citada competició”. A més, concedeix un termini de 24 hores al Cerdanyola FC per, previ compliment dels requisits, formalitzar inscripció a Segona B (Segona Federació) integrant-se al seu grup 5 en cas que el CF TALAVERA DE LA REINA formalitzi la seva inscripció en el mateix termini conferit o al grup on generi vacant el següent equip amb millor mèrit esportiu per a la cobertura de la vacant a Primera Federació en defecte de l’anterior. Fonts del club asseguren a aquesta publicació que avui mateix formalitzaran la inscripció.

Recurs per defensar el mèrit esportiu

El Cerdanyola del Vallès FC va interposar recurs contra la resolució de data 20/08/2022 del Jutge Únic de Competicions No Professionals de la RFEF el passat 22 d’agost. En aquest recurs, el club posa de manifest la nul·litat del procés realitzat per la RFEF per a cobrir la vacant de Segona RFEF deixada per l’Extremadura UD SAD, i defensa l’aplicació del principi d’integritat esportiva i mèrit esportiu.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?