El Cerdanyola FC organitza activitats per mantenir la cohesió durant el confinament

a90efee6e344dfa68c9a0dcfa205b0c8

Missatges positius dels entrenadors principals del club, la campanya de l’arc de Sant Martí, torneigs online de futbol o vídeos dels jugadors i jugadores entrenant a casa. Aquestes són algunes de les iniciatives que el Cerdanyola FC ha dut a terme durant el confinament per fer més entretingut el dia a dia, sobretot el dels més petits.

#joemquedoacasaCFC

Amb el hashtag #JoemquedoacasaCFC, el club ha anat rebent missatges dels seguidors i membres del club que han participat en els reptes, fet que els hi ha permès estar molt actius per les seves xarxes socials. L’objectiu és clar: intentar que el confinament no desanimi als equips. “Des del departament de comunicació teníem molt clar que les xarxes no havien de parar. Hi ha gent a qui tot això se li està fent molta bola i és important omplir les xarxes de missatges positius”, explica la responsable de comunicació del club, Mireia Sanz. La primera idea que van tenir va ser demanar als seus seguidors que enviessin vídeos i fotografies amb la samarreta del club fent l’activitat que els hi agradés més -jugant a la videoconsola, fent deures, pintant o cuinant, entre d’altres – i la resposta va ser molt bona. “És una campanya que va tenir moltíssima acollida, tant per jugadors i jugadores de Cerdanyola com d’altres clubs de Catalunya, que van agafar la idea i ho van adaptar al seu”, afegeix Sanz. A més, han participat en el Torneig de Clubs de Tercera Divisió -amb Marc Giménez, jugador del primer equip- i al Torneig de Play Clubs Pro Vallès.

Torneig FIFA 20

Igualment, des de l’entitat segueixen pensant noves fórmules per seguir dinamitzant les xarxes socials. I una d’elles és un torneig de la FIFA 20 pensat per als jugadors de la base, una idea dels entrenadors Víctor Creus i Dani Calet. El coordinador de F11, Marc Bonamich, assegura que “després de dues hores de penjar el formulari d’inscripció el servidor va caure perquè hi havia molta demanda”. La resposta ha estat “molt bona”, afegeix. A més dels diferents continguts a les xarxes, Bonamich explica que volen proposar als entrenadors de la base que, després de Setmana Santa, facin una trucada “més personal” a cada jugador per veure com estan: “Això va per llarg i és important que almenys tinguem aquesta relació més propera amb els jugadors”. Les paraules claus de tots els equips són les mateixes: normalitat, suport i comunicació. L’entrenador del primer equip, Toni Carrillo, té molt present aquests objectius: “Crec que hem d’incidir en això i com a primer equip sempre ajuda a poder comunicar-ho, perquè així la gent de base que té un mirall en nosaltres podrà veure que estem igual que ells, i que el més important és tornar a la normalitat”. Per la seva part, la capitana del primer equip femení, Nuria Ortega, confessa que l’equip està pensant alguna cosa per animar al club i transmetre forces: “Estem preparant un vídeo original que ningú hagi pensat fins ara, i encara li estem donant voltes perquè quedi tot bé i la gent s’animi una mica”. Pel que fa al futbol sala, el capità del primer equip, Gordillo, admet que aquesta parada els ha afectat bastant: “Estàvem esperant els partits següents, que eren claus per intentar guanyar i col·locar-nos en la zona de play off. Veníem d’estar bé, de tornar a guanyar i de treure’ns aquelles espines que teníem darrere”.

A nivell grupal tots els equips segueixen les rutines dels seus preparadors físics i, alguns d’ells, organitzen videotrucades on fan entrenaments conjunts, però, com esmenta Gordillo i com comparteixen tots els equips, es troba a faltar la part més “humana” del futbol. “Anar a veure els companys” i “estar amb el teu equip”, perquè “és el teu moment de desconnexió, de treure adrenalina i el teu estrès laboral o personal”. Ara, però, el més important és que “tot torni a la normalitat” i, mentrestant, els equips seguiran animant al club per no perdre les forces.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?