El Cerdanyola FC convocarà eleccions anticipades

WhatsApp Image 2023-01-16 at 12.57.22

La darrera Junta Directiva ordinària del Cerdanyola Futbol Club va aprovar la convocatòria d’eleccions anticipades, amb la voluntat de tornar-se a presentar en Felipe López, com a president, amb la seva actual Junta. “Aquest anticipi d’eleccions resta justificat per la necessitat de generar estabilitat institucional per a un nou projecte esportiu”, asseguren des del club.

La Junta Directiva actual del Cerdanyola Futbol Club vol endegar “un nou projecte de creixement i consolidació del futbol base i, per tant, del club en general”. Un projecte que abasta des de les categories patufets (formatives i no competitives) fins als juvenils. Tot això aplicat a totes les seccions del club, des de futbol masculí, futbol formatiu, futbol femení i futbol sala. També es vol treballar en la consolidació de l’equip de capacitats diverses, en conjunció amb la Catalònia Fundació Creactiva i el Consorci de la Zona Franca. Per dur a terme aquest nou projecte, que l’actual junta directiva considera cabdal i en sintonia amb el creixement que ha experimentat el club en els darrers anys, el club incorporarà un equip de persones altament qualificades amb una àmplia trajectòria professional en l’àmbit del futbol formatiu i base català. Per la magnitud de la iniciativa, aquest projecte de nova coordinació i nou model de futbol base, “necessita d’una estabilitat en els òrgans directors del club, ja que cal plantejar-lo a llarg termini, amb diversos anys d’implementació i consolidació”, remarquen.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?