El Cerdanyola FC continua el procés per escollir la seva nova directiva

WhatsApp Image 2023-02-03 at 08.43.59

La convocatòria d’eleccions anticipades del Cerdanyola FC segueix caminant amb l’inici de presentació de candidatures.

Després de completar el termini dels sis dies d’exposició del cens per a la consulta i possibles reclamacions dels socis, la Junta Electoral es va reunir a les oficines del camp de Bòbila-Pinetons el  31 de gener per validar el cens definitiu perquè els socis i sòcies puguin exercir el seu dret a vot. També es presentava la Junta Gestora, que està integrada per José Luís Morales, Carlos Gracia, Sergio Calet, Santiago Alonso i Mireia Sanz com a secretària. La Junta Electoral ha proclamat l’inici de presentació de candidatures. A les oficines del club (c. Galicia s/n), els socis i sòcies tenen a la seva disposició les paperetes per a la recollida d’avals que els permetin obtenir la condició de candidat/a. Els aspirants necessitaran, com a mínim, 36 avals. El termini de presentació d’avals és de 9 dies i per tant acabarà el 9 de febrer. El 10 de febrer la Junta Electoral es reunirà de nou per validar els avals presentats i estudiar les possibles reclamacions, abans de proclamar les candidatures oficials. En el cas que hi hagués un sol candidat/a que reunís tots els requisits, la Junta Electoral proclamaria el candidat/a com a nou president/a. En el cas d’haver-hi més d’un candidat/a, s’iniciaria el termini de set dies de campanya electoral.

Per què?

La Junta Directiva actual del Cerdanyola Futbol Club, que es presenta a la reelecció, decidia convocar eleccions anticipades per endegar “un nou projecte de creixement i consolidació del futbol base i, per tant, del club en general”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?