El Cerdanyola FC començarà el somni de la Divisió d’Honor juvenil l’1 de novembre

119950026_3407142996019565_5787906637639465711_n

Al camp municipal de les Fontetes compten els dies que falten perquè el Cerdanyola FC i la ciutat visqui un dia per recordar. Per primera vegada un equip de futbol base de la ciutat juga a la màxima categoria estatal. El juvenil A del Cerdanyola FC milita aquesta temporada a la Divisió d’Honor després d’encadenar dos ascensos consecutius.

“Estem contents amb el repartiment dels grups”, explica Lluís Macià

Finalment el Cerdanyola evitarà Barça i Espanyol i els equips de Balears en la primera fase de la competició. En el mateix subgrup del grup 3, els verd-i-blancs estaran acompanyats per Real Zaragoza, Stadium Casablanca, Ebro, Olivar, Huesca, Sabadell, Lleida, Terrassa i Nàstic. La primera fase començarà entre el 31 d’octubre i ‘s’allargarà fins al 7 de març. Hi participaran 142 clubs, distribuïts en set grups i cada un d’ells dividit en dos subgrups. Els cinc primers classificats de cada subgrup aconseguiran accedir a la segona fase per a la Copa de Campions i la resta accediran a la segona fase per la permanència. Els cerdanyolencs començaran la lliga l’1 de novembre a casa amb la visita del CD Ebro. El primer desplaçaments dels nois de Lluís Macià serà el 8 de novembre al camp de l’Olivar. “Estem contents amb el repartiment dels grups”, explica Lluís Macià, que creu que al subgrup que li ha tocat al Cerdanyola “hi ha més possibilitats de competir i sumar punts”. De l’equip que dirigia la passada temporada només continuen quatre jugadors i en total han arribat 16 cares noves.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?