El Cerdanyola FC comença la temporada al camp del Yugo UD Socuéllamos

52316739402_4d17a718e4_c

Després d’un estiu molt mogut, el primer equip del Cerdanyola FC començarà diumenge vinent, 11 de setembre, una nova temporada a la lliga Segunda B-Segunda RFEF, tot i que aquest any serà en el grup cinquè. Els homes de Toni Carrillo, que no van disputar la primera jornada, visitaran aquest cap de setmana el Estadio Paquito Giménez de Ciudad Real per jugar davant el Yugo UD Socuéllamos.

Toni Carrillo, que diumenge celebrarà el seu partit 500 a la banqueta verda, es mostra il·lusionat pel nou curs tot i que explica com ha viscut aquets últims mesos: “Ha estat un estiu molt estrany, tres mesos de muntanya russa. Al principi en van dir que sí, després que no i en els últims 10 dies tornar-te a quedar a 2RFEF. És una situació nova per mi després de tants anys, que hem viscut amb cerca ansietat de no saber on jugaríem i això feia que fos difícil fitxar”. Respecte la confecció de la plantilla comenta que “tal com ha anat tot i sabent que en pràcticament 24 hores vam haver de fer set fixatges doncs estem contents de la plantilla que hem construït. També hem de reconèixer que ha estat una situació una mica incòmoda perquè també hem hagut de deixar jugadors fora, i això mai és una bona experiència, i menys amb nanos que estaven preparats per jugar a tercera i que hem hagut de fer algun canvi. El club ha treballat bé a nivell esportiu i la sens dubte que la plantilla té bona pinta“.

El Cerdanyola jugarà en el grup V de 2RFEF, i per això Carrillo afirma que “Serà una experiència nova després d’un any on en vam viure moltes. Aquesta temporada els viatges seran més llargs i la clau estarà en gestionar-los bé i intentar que els jugadors estiguin el més descansats possibles. Haurem de competir sent conscients que és un grup molt competitiu de 2RFEF“. Diumenge ja arriba la primera cita on “És veritat que potser algun dels jugadors que ha arribat en els últims 10 dies encara no està al 100% i esperem que en dos o tres setmanes l’equip estigui al màxim nivell. Tenim tota la plantilla disponible per anar a Socuéllamos i jugar contra un equip que també ha incorporat a molts jugadors, fins a 15 o 16 i ens trobarem un conjunt bastant vertical que practica un joc semblant al nostra . Té un equip jove complementat amb uns quants jugadors veterans que tenen molt a dir“.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?