El Cerdanyola CH jugarà a OK Liga Plata

hoquei

Ja és oficial. El primer equip masculí del Cerdanyola Club d’Hoquei competirà a l’Ok Liga Plata, segona divisió estatal, la temporada 2022-2023 després que el HC Liceo hagi cedit la seva plaça al club cerdanyolenc.

El Cerdanyola CH expressa la seva alegria per aquesta notícia, que “premia la feina feta durant les últimes temporades, especialment la que acabem de tancar sent sotscampions de la lliga Nacional Catalana”. El club també agraeix al HC Liceo la cessió i la bona entesa entre ambdues entitats. En aquest sentit, expliquen que la junta directiva va valorar positivament l’oportunitat i ha decidit fer aquest pas basant-se en diferents raons. Així, la Junta i la direcció tècnica del club consideren que, malgrat tothom hagués volgut aconseguir l’ascens guanyant la final de Nacional Catalana, aquest era el moment d’acceptar aquesta oportunitat de tornar a una lliga estatal: “El club mereix ser a Ok Liga Plata i l’equip ha demostrat tenir el nivell per assolir l’objectiu quedant a les portes de l’ascens en una final que es va decidir per la diferència d’un gol”. En segon lloc, destaquen la responsabilitat històrica que ha impulsat la decisió d’aprofitar aquesta oportunitat de tornar a Ok Liga Plata. “Des de fa anys, el club treballa per formar jugadors que arribin al primer equip i siguin part imprescindible del retorn de l’equip masculí a una lliga estatal. I això s’ha aconseguit”, apunten. A més a més, “la gran resposta dels aficionats de Cerdanyola durant aquesta temporada” ha reforçat aquesta decisió.

Consolidar-se a la nova categoria

Un cop assolida aquesta nova categoria, arrenca una temporada il·lusionant amb un equip que manté l’entrenador i el gruix de jugadors sotscampions de la lliga i campions de la Copa Generalitat, i que incorpora dos jugadors amb experiència i projecció a lligues estatals. “El club i l’equip treballarà per consolidar-se en l’Ok Liga Plata i tornar a somiar amb grans fites de la secció masculina, tal com ja havia fet el club degà anys enrere”, anuncien.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?