El Cerdanyola CH juga la final de la Copa Generalitat

FK2s-HkXsAsk_a0
El Cerdanyola ha remuntat un 0-3 a l’Igualada amb un últim gol de Víctor Bonilla a 12 segons del final a la primera semifinal masculina (FOTO: David Valiente)

Cerdanyola CH i Igualada HC jugaran la final masculina (12.30 h) de la Copa Generalitat d’hoquei patins després de guanyar respectivament les semifinals disputades al pavelló de les IEM de Martorell sota l’organització conjunta del CH Martorell i la Federació Catalana de Patinatge. La final podrà seguir-se en directe per streaming per la plataforma Xala! de la Xarxa.

En les semifinals femenines, l’Alpicat ha guanyat per 3-0 al Martinelia CP Manlleu i l’HC Palau s’ha imposat per 3-2 al CP Voltregà, mentre que en les masculines el Cerdanyola CH ha superat al Martinelia CP Manlleu per 4-3 després de remuntar un 0-3 i l’Igualada HC al Finques Ripollet SL per 5-1.

Siguin els que siguin els guanyadors de les finals, els dos campions seran inèdits, ja que cap dels quatre equips finalistes s’han endut mai el títol d’aquesta competició que enfronta als dos primers classificats de cada grup de la primera fase de la Nacional Catalana tant en categoria masculina com en la femenina.

La primera semifinal masculina també ha estat molt igualada, ja que el Cerdanyola ha protagonitzat una gran remuntada contra el Manlleu, que ha marxat al descans amb un 2-0 a favor amb gols de Biel Autet i Sergi Rojo de falta directa i ha fet el 3-0 per mitjà del mateix Autet a manca de 15.48 pel final. Però un gol de Víctor Bonilla uns segons després ha posat al Cerdanyola dins del partit i David Martínez, Arnau Gangonells i de nou Víctor Bonilla, aquest a 12 segons del final, han signat la remuntada.

Més còmoda ha estat la victòria de l’Igualada, que malgrat les baixes de Marc Carol, Gerard Riba, Aleix Marimon i Guillem Torrents, tots quatre amb el primer equip a Portugal, ha superat per 5-1 al Finques Ripollet SL amb gols de Francesc Rubinat, Nil Cervera i Eloi Cervera a la primera part i Martí Busquets i Guillem Busquets a la segona, mentre Arnau Megino ha marcat pel Ripollet.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?