El Cerdanyola CH escalfa motors

FbKJ37wUUAU1W1-
Un dels entrenaments de la pretemporada / F. CCH

El proper 18 de setembre el pavelló de Can Xarau acollirà la dotzena edició de la Supercopa femenina i onzena de la masculina de la Nacional Catalana. A les 13h tindfrà lloc la final masculina entre el Cerdanyola Ch i el Club Patí Congrés. Dues hores abans es disputarà la final femenina entre el Lleida i el Palau.

El primer equip femení del Cerdanyola Club d’Hoquei inaugurarà l’Ok Liga 22-23 a la pista del CP Manlleu el 17 de setembre. Per la seva banda, el primer equip masculí s’estrenarà a l’Ok Liga Plata grup Nord el 22 d’octubre a la pista de l’HC Sant Just. Abans el conjunt verd-i-blanc jugarà la Lliga Catalana Plata. Els cerdanyolencs competiran al Grup A contra el CP Tordera (16 de setembre a les 21.15 h a Can Xarau), el CH Mataró (el 23 de setembre a les 20.30 h a Mataró) i el CP Taradell (el 30 de setembre a les 21.30 h a Can Xarau).

Amistosos

Per preparar l’inici de competicions, els dos equips disputaran amistosos aquest cap de setmana a Can Xarau. El masculí s’enfrontarà al Noia B (divendres 9, 21h) i al Barça B (dissabte, 18.45h). per la seva banda, el femení rebrà a l’Igualada (dissabte, 21.15h).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?