El Cerdanyola CH es manté viu a la lliga Europea

Joana Xicota celebra un gol a Manlleu. FOTO: Mónica García Moreno (Cerdanyola CH)

El primer equip femení del Cerdanyola Club d’Hoquei continua amb possibilitats de classificar-se per disputar la Final 4 de la Female League Cup. Les verd-i-blanques van guanyar 0-2 el Club Patí Manlleu en l’últim partit de la fase de grups. Ara, el Cerdanyola CH només ha d’esperar el resultat del decisiu HC Palau-CP Manlleu del 9 d’abril.

L’equip cerdanyolenc arribava a Manlleu amb l’objectiu de sumar la victòria per mantenir-se amb opcions de jugar la Final 4, que es disputarà a Gijón els dies 30 d’abril i 1 de maig. En el primer partit d’Andi Colaianni a la banqueta, un gol d’Adriana Gutiérrez al minut 1 i un altre de Joana Xicota al 47 van portar el triomf per al Cerdanyola CH en un partit treballar i exigent davant l’actual campió de la Copa de la Reina.

Caldrà esperar fins al 9 d’abril per saber com queda la classificació final

Amb aquest resultat, el Cerdanyola CH es col·loca primer del Grup B empatat a 9 punts amb l’HC Palau i amb un partit més que els dos rivals directes. Així, caldrà esperar fins al 9 d’abril per saber com queda la classificació final i si el Cerdanyola CH pot estar a la Final 4. Del Grup A només ha assegurat la seva classificació el Telecable Gijón.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?