El Cerdanyola CH, amb un peu a la seva segona Copa d’Europa

a12228b73ec867e8092bb529c347c8be

Davant la situació d’incertesa en l’activitat esportiva, el CH Cerdanyola ja ha rebut algun veredicte final. La Federació Catalana de Patinatge ha decidit tancar la Lliga Nacional Catalana al final de la primera volta de la Fase 2 i, per tant, deixa al primer equip masculí en la segona posició. La situació del sènior femení encara és incerta, ja que la Federació Espanyola de Patinatge no ha comunicat cap decisió final, però tenen pràcticament assegurada l’entrada a la primera Copa d’Europa de l’equip.

Així ho explica el coordinador del club, Marc Miranda, que assegura que “ja ho tenen a la butxaca”, perquè tenen molts punts per sobre de les cinquenes classificades. Les competicions de la Federació Espanyola de Patinatge encara no s’han pronunciat, però han donat tres possibles escenaris: dues dates o finalitzar la competició. Si fos el cas de no seguir competint, s’hauria de tenir en compte la posició a la primera volta i el CH Cerdanyola es quedaria amb una tercera posició. “Sent terceres tenim accés a la competició europea i, en aquest sentit, prenguin la decisió que prenguin, creiem que tenim un peu a dins”, afegeix Miranda.

El primer equip femení també disputava Final Four aquesta temporada, i estaven pràcticament classificades per fer-la, però Miranda admet que no se sentien “afavorides per aconseguir el títol de campiones de lliga”. El seu objectiu, però, era la Copa d’Europa i “es pot dir que pràcticament l’han aconseguit”.

Per una altra banda, el sènior masculí ja ha donat per finalitzada aquesta temporada i han aconseguit la segona posició de la Lliga Nacional Catalana. Ara ja tenen un peu a la següent temporada, malgrat que encara no tenen massa marge de joc perquè la falta conèixer la decisió de la Federació Espanyola. “Amb el tema de preparació de fitxatges de jugadors de categoria més alta encara no tenim resposta, ja que estan esperant als equips de Nacional Espanyola i l’OK Lliga, igual que els de Nacional Catalana”, explica Miranda. El que sí que tenen és la seva planificació interna, ja que tenen la idea de formar jugadors de la casa i cedir tres places de les vuit disponibles a jugadors de la base del club. “Volem que els jugadors de sota tinguin protagonisme, perquè tenen qualitat per fer-ho. De fet, tenim algun jugador que ha estat a la selecció espanyola i se’ls hi ha de donar protagonisme”, assegura el coordinador.

Tenen previst que durant el mes de juny es pugui entrenar de manera diferent i des del club ja han pensat alternatives perquè la base es prepari per a la següent temporada. “Ja ens hem posat d’acord amb tres clubs per intentar fer partits els caps de setmana que es puguin de juny i juliol, si la Federació ho permet, i així recuperar el que han anat perdent”, explica Miranda. També volen demanar als socis poder entrenar el juliol i l’agost si les mesures del Govern ho permeten.

Marcar gols al coronavirus

Fins ara, el dia a dia ha estat online. Gràcies a l’entrenador contractat pel club, Andi Colaianni, els jugadors de tots els equips han pogut realitzar entrenaments des de casa. Cada dia de 10 a 11 h del matí l’entrenador s’apropa al pavelló i coordina la secció per Internet. Els dilluns i els dimecres estan destinats als més petits del club i els dimarts i dijous pels més grans. A part, hi ha una rutina pels sèniors que la practiquen individualment a casa, a més d’alguns tutorials del seleccionador espanyol o el director esportiu.

A les xarxes socials del club es pot veure que els jugadors i les jugadores es troben molt actius i amb ànims de seguir entrenant: crear circuits improvisats, fer entrenaments creatius a casa o marcar-li un gol al coronavirus. Tot tipus d’alternatives per seguir entrenant, preparar-se per quan es pugui sortir al carrer i recuperar les hores estancades al pavelló.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?