El Cerdanyola Atletisme i Triatló, certificat or a l’excel·lència

271144218_333891702070642_1265692378219494222_n

L’any comença de la millor manera per al Cerdanyola Atletisme i Triatló. L’entitat cerdanyolenca és l’únic club de tot Catalunya que ha obtingut la certificació a l’excel·lència de les Escoles de Triatló de la Federació Espanyola de Triatló (FETRI). Només 25 clubs i escoles a Espanya l’han obtinguda.

Màxima puntuació

Amb la finalitat de fomentar l’esport entre els més joves i reconèixer l’esforç a la feina feta per escoles i clubs, al febrer de l’any passat la Federació Espanyola de Triatló (FETRI) va llançar un programa de Certificació a l’Excel·lència de les Escoles de Triatló a tot l’Estat. “I a nosaltres, que sempre ens agrada posar-nos a prova, ens vam presentar en un format de convocatòria oberta i voluntària a tots els clubs federats”, expliquen des de l’entitat. Passat uns mesos, presentada la documentació sol·licitada i feta l’auditoria amb la Federació, el Cerdanyola Atletisme i Triatló ha obtingut la màxima distinció (OR) de les tres possibles a les quals es podia optar. A més dels requisits bàsics, aquesta màxima puntuació s’ha aconseguit en trets distintius com la igualtat, el compromís amb el medi ambient, la formació i titulació dels tècnics i els resultats a les competicions.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?