El ‘Cerdanyola al dia’, nou patrocinador de la secció d’atletisme i triatló del Cerdanyola

77df7a7d1a333dea87cc5a7a24bfa2c8

El Cerdanyola al Dia passa a ser un dels patrocinadors principals de la secció d’atletisme i triatló del Cerdanyola CH. La revista ja és el patrocinador del Club Bàsquet Cerdanyola i manté el seu conveni de col·laboració amb el Cerdanyola Futbol Club, però per iniciar l’any ha volgut fer un pas més en el seu suport a l’esport local passant a ser un dels patrocinadors principals de la secció d’atletisme i triatló del Cerdanyola CH. Amb 220 adults i 120 membres de l’escola d’iniciació a l’atletisme, l’entitat ha demostrat en els últims anys un gran creixement. L’organització del Campionat d’Espanya de Duatló a Cerdanyola i la creació de l’escola de triatló són dos dels últims resultats del treball que fa l’entitat per promocionar l’atletisme i la marca Cerdanyola.

PER QUÈ: Amb l’esport local: fets, no paraules

Si una cosa hem interioritzat en els nostres 17 anys de trajectòria i de compromís amb el periodisme de proximitat i la ciutat és que l’esport és un dels motors que fa funcionar la ciutat. Per aquest motiu el lema ‘Amb l’esport local’ són més que paraules per a aquesta publicació. Després de mantenir  una col·laboració estable amb el Club Bàsquet Cerdanyola i el Cerdanyola Futbol Club, al juliol de l’any passat anunciàvem que aquest setmanari independent i gratuït seria el patrocinador principal del Club Bàsquet Cerdanyola durant tres temporades. Un suport que arriba a una entitat amb més 200 de jugadors i un primer equip que milita a la màxima categoria del bàsquet català. I ara, per començar l’any, el Cerdanyola al Dia fa un pas més en el seu suport a l’esport local passant a ser un dels pàtrocinadors principals de la secció d’atletisme i triatló del Cerdanyola Club d’Hoquei.

Tots els experts coincideixen en què el futur del periodisme de proximitat és brillant ja que satisfà una necessitat local que els mitjans generalistes no cobreixen. Una reflexió que l’equip de la revista comparteix, de la mateixa manera que creu en la funció social del periodisme més proper al ciutadà. Creiem que el nostre modest suport a l’esport local retorna a les entitats esportives una petita part de la gran tasca que realitzen per fer ciutat i educar en valors als que han de ser els ciutadans del futur.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?