El CEM torna a portar la flama del Canigó a Cerdanyola

WhatsApp Image 2023-06-23 at 08.23.15

El foc tornarà a ser protagonista durant tot el 23 de juny per celebrar el solstici d’estiu amb la tradicional foguera i revetlla de Sant Joan. Un grup de ciclistes del Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola ja ha recollit la flama al cim del Canigó. El camí de tornada serà en bicicleta fins a Sant Quirze del Vallès, a on les persones que ho vulguin podran anar a rebre les portadores de la flama i acompanyar-les caminant en l’últim tram fins a Cerdanyola del Vallès. Hi haurà autocar gratuït que sortirà de l’Ateneu a les 16 h. Cal inscriure’s pitjant aquí.

El divendres 23 de juny, a les 18:30 h i al jardí de Ca n’Ortadó, un contacontes de Sant Joan oferirà les seves històries sobre les tradicions d’aquesta nit màgica. A les 19 h es faran sardanes i balls a la plaça de Sant Ramon, organitzats per l’Agrupació Cultural Sardanista. La Flama del Canigó arribarà a la plaça de Sant Ramon a l’entorn de les 19:30 h. Cap a les 20 h començarà la cercavila en direcció del Parc Xarau. A les 20:15 h les autoritats rebran la flama i el seguici que l’acompanya. Un representant dels Arriers de Cerdanyola del Vallès llegirà el missatge de la flama i es repartiran fanalets entre els infants i el públic en general per acompanyar-la, a càrrec d’Òmnium Cultural i ANC. A les 21 h seguirà la cercavila en direcció al Parc Xarau. Les Arrieres i els Arriers de Sant Antoni Abat portaran la darrera carretada de llenya i tothom podrà ajudar a descarregar-la i acabar de parar la foguera. Els Joves Diables l’encendran a les 21:30 h.

Amb la foguera en marxa, serà el moment de començar la revetlla amb el sopar popular organitzat pel CEM Cerdanyola i l’entitat veïnal del Sot de Can Xarau. Proposen 3 opcions per qui vulgui gaudir del sopar festiu: Taula per a pícnic. Per a 8 persones (1 taula més 8 cadires). Preu: 10€ (per taula), Tiquet de sopar. Inclou 1 tiquet en taula compartida. Menú: Amanda+botifarra esparracada+pa+una consumició+ coca +cava. Preu: 18€ per persona, tiquet copa de cava i ració de coca: Preu: 8€. Per comprar els tiquets cal punxar aquí.

A partir de les 23 h l’orquestra Invictus serà l’encarregada d’animar la festa i el ball.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?