El CEM recupera la caminada nocturna Cerdanyola-Montserrat

FPAXQGzWQAIkl7_

La quarta edició de la Cerdanyola-Montserrat tindrà lloc el proper 8 d’octubre després de  dos anys d’interrupció per la covid-19. La popular caminada nocturna Cerdanyola-Montserrat, que organitza el Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola (CEM), sortirà des de la plaça Abat Oliba a les 20 hores i les previsions passen per  arribar al Monestir de Montserrat a primera hora del matí del dia 9.  Al llarg del recorregut de 47 quilòmetres el CEM ha previst fins a 5 punts d’avituallament (sòlids i líquids) que se situaran a Sant Quirze, Terrassa (2), Monistrol de Montserrat i Montserrat. L’organització disposa de dos vehicles de suport per a qualsevol incidència. En acabar la caminada els participants tornaran a Cerdanyola amb autocar.

La cursa és oberta a tothom, però des del CEM es recomana que només prenguin part les persones habituades a caminar i amb un bon estat de forma. Es preveu la participació d’unes 60 persones, amb la col·laboració d’una desena de voluntaris. El preu de la caminada és de 25 euros per als socis del club i de 35 euros per als no socis. És imprescindible estar en possessió de la llicència o de l’assegurança de dia que es pot fer amb la inscripció. Les inscripcions es poden fer al web del club cemcerdanyola.cat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?