El CEM, club català amb més equips participants a l’Oncodines Trail

WhatsApp Image 2023-04-14 at 08.19.58

Un total de 30 participants serà la representació del CEM Cerdanyola en la tercera edició de la Oncodines Trail, repte esportiu i solidari per equips que hauran de recórrer 67 quilòmetres caminant o 80 corrents per diferents paratges del Vallès Oriental. La sortida es farà el 15 d’abril a Sant Quirze de Safaja i el final a Sant Feliu de Codines.

El CEM serà el club català amb més equips participants en la Oncodines, ja que participa amb cinc equips de sis persones cada un i cinc persones més de suport. El club local ha recaptat més de 3.000 euros -que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncovallès, la Barcelona Brain Health Initiative i la Fundació Enriqueta Villavecchia- amb diferents activitats com ara un sorteig, una masterclas de Cardio-Dance i un concurs de degustació de cuina. En clau de futur el Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola ja treballa en l’organització d’una cursa solidària d’abast comarcal per a l’any 2024.

Els equips

Cem 1 Energètics: Rafel Masgrau, José Rodríguez, Vanesa Moreno, Isabel García, Cristina Serra i Manel Rodríguez.

Cem 2 Ratpenats: Rafael Cisneros, Jose Luis Garcia, Joaquim Cerdà, Maribel Serrano, Aurora Pueyo i Paqui Pérez.

Cem 3 Valentes: Mar Ferret, Conchita Izquierdo, Cristina Martín, Àngels Carrión, Ana Sánchez i M. Ángeles Ruiz.

Cem 4 Fent Camí: Salvador Maldonado, Antonio Casamayor, Albert Ginferrer, Núria Pladevall, Ann Sibbles i Ana María Chico.

Cem 5 Tortugues en marxa: M. Dolores Navarro, M. Teresa Lalinde, Susanna Sola, Meritxell Abad, Rosa María Tañá i Gonzalo Domínguez.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Newsletter



Necessites ajuda?