El CEM Cerdanyola impulsa la campanya ‘Marquem les deixalles’

cem_beta-1536x736

El Club d’Esports de Muntanya (CEM) de Cerdanyola ha posat en marxa la campanya ‘Marquem les deixalles’. La proposta es destina a localitzar als camins exteriors dels nuclis urbanitzats de Cerdanyola, inclosa la Serralada de Collserola, els abocaments incontrolats de residus sòlids i els llocs d’amuntegament de deixalles, que tothom sap que tenen un impacte ecològic i visual al territori.

L’objectiu de la campanya és aprofitar tot el potencial social de les persones que fan passejades, senderisme, ciclisme de muntanya, marxa nòrdica i trailrunning pels camins del municipi i del Parc de Collserola. “Amb la informació aportada per la ciutadania es podrà recopilar molta informació que hauria d’incidir en la recuperació dels espais degradats i en la gestió d’aquests residus, responsabilitat de les administracions pertinents”, asseguren des del CEM. El funcionament de la campanya passa per omplir un breu formulari on triar l’opció del residu que predomina a la localització (runa domèstica, voluminosos, envasos i llaunes, restes de jardineria i restes d’obra pública, industrial o d’empreses) i adjuntar-hi una foto i la seva ubicació exacta. Aquestes dades seran gestionades pels responsables del CEM Cerdanyola, que les inclouran a un mapa cartogràfic interactiu que es podrà consultar i serà d’ús públic a través de la web www.cemcerdanyola.cat. També s’hi podran veure les dades estadístiques dels tipus de residus dels quals l’entitat té dades.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?