El CBF Cerdanyola jugarà un any més a la Copa Catalunya

893c4fdc824f051f07606f44d5d60e5a

El Barça CBS aconsegueix la plaça per militar a la Liga Femenina 2

Quatre equips i només una plaça d’ascens a Liga Femenina 2. CBF Cerdanyola, Barça CBS, Bàsquet Muro i Ciutat d’Inca disputaven la fase d’ascens a Sant Feliu de Llobregat en format de lligueta de tots contra tots. I el primer classificat de la Copa Catalunya, el Barça CBS, s’ha fet amb la única plaça d’ascens en joc en sumar les tres victòries possibles.

El conjunt de Pili Bilbao va acabar segon en la primera fase de Copa Catalunya, tercer en la segona fase i va proclamar-se sots-campió de Copa Catalunya. Però a la fase final no ha estat capaç de guanyar cap partit. Les verd-i-blanques primer perdien contra el Bàsquet Muro (69-57), després contra el Barça CBS (65-56) i finalment per 50-65 davant el Ciutat d’Inca en un matx on cap dels dos equips es jugava res. Un final que deixa un regust agredolç a una gran temporada de les cerdanyolenques. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?