El CB Sant Josep guanya el 1r Memorial Josep Marcet

839998e06c2f41419e3797450bd73178

La voluntat del 1r Memorial Josep Marcet era unir esport i solidaritat i així ha estat. El CB Sant Josep de Badalona guanyava la final del torneig davant el CB Cerdanyola al dia per 60-70 en un partit on sempre van anar per davant dels amfitrions. La cita, organitzada per l’Associació Josep Marcet i Prat i el CB Cerdanyola al Dia, va esdevenir també una fita solidària ja que va recaptar 12.220 euros -2.870 euros provinents de les rifes, el sopar i iniciatives dels equips inferiors i 9.350 de donatius de diferents empreses i particulars- en la seva primera edició.

“Ha estat un èxit esportiu, solidari i de públic”, destaca el pare i fundador de l’Associació Josep Marcet i Prat, Joan Marcet. Una opinió compartida pel capità del CB Cerdanyola al Dia i coordinador del club, Genís Tena: “Aquest torneig ha mogut una gran massa social de col·laboradors, familiars i amics que han volgut celebrar la vida del nostre amic Josep. Espero que any rere any puguem repetir, ja que m’ha semblat una experiència molt positiva tant pel club com per la família”.

RECONEIXEMENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE BÀSQUET A LA TRAJECTÒRIA ESPORTIVA DE JOAN MARCET
Durant l’acte de lliurament de premis, la Federació Catalana de Bàsquet va lliurar a Joan Marcet un reconeixement a la trajectòria esportiva de Josep Marcet. El jove cerdanyolenc va morir a l’octubre del 2015, però la seva família ha decidit transformar la seva memòria en un llegat solidari. Per aquest motiu, l’Associació Josep Marcet i Prat -creada per ajudar als esportistes que tenen dificultat per poder practicar l’esport per motius de mobilitat, psíquics, o econòmics- va decidir impulsar conjuntament amb el CB Cerdanyola al Dia el Memorial Josep Marcet.

VOLUNTAT DE CONTINUÏTAT
L’èxit de la primera edició del torneig té tots els ingredients per garantir-ne la seva continuïtat. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?