El CB Cerdanyola guanya el líder a Guiera

WhatsApp Image 2024-03-11 at 09.15.13

Magnífica victòria a Guiera del CB Cerdanyola davant el Jac Sants, líder de la categoria. El conjunt verd torna a demostrar que s’ha de treballar de valent per treure un triomf al pavelló cerdanyolenc i torna a guanyar un dels millors equips de Supercopa.

Tot i un inici amb dubtes i amb baix encert de cara a cistella, els locals van aconseguir aguantar l’ofensiva rival deixant el Jac Sants en 30 punts al descans. L’inici del tercer quart va suposar un canvi de mentalitat i d’encert que va provocar que el quadre dirigit per Xavi Riera es posés davant al marcador. Un bon Bernat Mesa (12 punts) acompanyat d’una gran actuació coral va fer que el CB Cerdanyola ampliés l’avantatge a l’últim quart.

Malgrat això, el Jac Sants, com era d’esperar, va impulsar la seva ofensiva amb més ritme per intentar aproximar-se a l’electrònic. És aquí quan el capità va aparèixer. Genís Tena (11 punts) va posar-se l’equip a l’esquena en els moments decisius per treure un triomf vital i demostrar que el CB Cerdanyola té nivell per quedar-se a la categoria.

Aquest dissabre els verds tenen una altra cita important per continuar demostrant la dinàmica ascendent a la segona volta. Visitaran el complicat camp del Círcol, que se situa ara mateix amb les mateixes victòries que el CB Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?