El CB Cerdanyola al Dia tindrà un equip rejovenit i amb cares noves

37d94cffab20228fab482582b7bd4773

Genís Tena, Javi Anton Oriol Domenech i Marcos García continuaran sent els pilars de l’equip a la màxima categoria del bàsquet català

Després del somni de jugar a lliga EBA, el CB Cerdanyola al dia està preparant el seu retorn a Copa Catalunya. El conjunt cerdanyolenc, enguany novament entrenat pel veterà Agustí Forné i el seu ajudant Alejandro Montes, encara la nova temporada amb una plantilla marcada per la renovació quasi total de l’equip.

Al conjunt verd-i-blanc no continuaran fins a 8 dels 12 membres de l’equip de l’any passat. Els jugadors que han marxat són Climent Gonzalez, Eric Forné (Europa), Albert Salat (Mollet), Sergio Clemente (UESC), Carlos Vico, Marc Jané, Adrien Mike i Brandon Brigman (Philadelphia).

BARREJA D’EXPERIÈNCIA I JOVENTUT
D’altre banda, pel que fa a les incorporacions, els cerdanyolencs no han trigat en buscar “relleus de qualitat que aposten per trobar un barreja entre joventut i experiència a les categories altes del basquet català i estatal”. A més, com a novetat, s’incorporen de forma definitiva al primer equip nous jugadors de la casa: fins a sis cerdanyolencs jugaran aquest any a la Copa en el conjunt verd, tot sumant les dues places que ocuparan dos sèniors B en rotació constant. Així doncs, l’equip ha incorporat fins ara a Aitor Murua (SESE, Copa Catalunya), David Mboj (AE Badalonés, Copa Catalunya), Adrià Retres (Martorell, lliga EBA), Lluís Hagenaers (Sant Pere Terrasa, Segona Catalana), Daniel Morales (sènior B, Segona Catalana) i Rafael Fernàndez (Senior B, Segona Catalana). Les incorporacions compartiran vestuari amb els quatre jugadors renovats que actuaran com a pilars d’aquest nou projecte esportiu. Ells són els capitans Genís Tena i Javi Anton i Oriol Domenech i Marcos García.

Amb aquests canvis, la nova plantilla -que quasi no supera la mitjana de 25 anys d’edat- queda “pràcticament tancada” i a l’espera d’alguna possible incorporació d’última hora. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?