El CB Cerdanyola al Dia surt apallissat de la pista del líder

abc7c98b4ddfae4816b74e0d2fd932d2

La lògica es va imposar dissabte passat a Girona on el CB Cerdanyola al dia va caure a la pista del líder, el CB Quart, per un clar 105 a 61. El conjunt dirigit per Agustí Forné va patir una dura derrota a la pista del líder en un partit en el qual els cerdanyolencs mai van tenir opcions reals de victòria.

Els gironins, equip destacat de la categoria i que compta amb una gran quantitat d’històrics de la lliga EBA i de lligues superiors entre les seves files, va ser un martell constant davant un Cerdanyola plegat de baixes i inferior en tots els aspectes.

Dels gironins destacar l’excels partit de Pau Vila (24 punts i 34 de valoració) i del nord-americà Bradley Jensen Kanis (21 punts i 33 de valoració). Per part dels verds els millors van ser l’aler mallorquí Climent Gonzalez (12 punts i 15 de valoració) i el capità Genís Tena (15 punts i 13 de valoració). Després dels dos últims durs desplaçaments, l’equip rebrà aquest diumenge al Morabanc Andorra, cuer i a una victòria dels cerdanyolencs. Per aquest motiu des del club s’espera una gran afluència de públic per animar a l’equip en un dels partits vitals de la temporada. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?