El CB Cerdanyola al dia presenta 15 equips per al seu 50è aniversari

basquetfamilia

El PEM Guiera s’omplia en la presentació més especial del Club Bàsquet Cerdanyola al Dia. L’entitat donava el tret de sortida oficial a la temporada 2021-22, la del seu 50è aniversari, amb 15 equip i uns 250 jugadors i entrenadors. A més, la posada de llarg dels verds es feia per la porta gran després de la victòria del sènior A davant el CB Vilatorrada (81-72), un triomf que manté als de Jordi Cornellà en la primera posició de la classificació de la Copa Catalunya.

En un acte emotiu, on es va tornar a recordar Josep Marcet, Josep Maria Blanco va agrair la dedicació dels jugadors, la tasca quasi desinteressada dels entrenadors i la implicació de la desena de patrocinadors. “Fem 50 anys d’història i estem molt orgullosos de poder-los gaudir”, destacava el president del CB Cerdanyola al Dia, Josep Maria Blanco. “El club és de tots i qualsevol persona que vulgui col·laborar en els actes del 50è aniversari es pot dirigir a nosaltres. Estic convençut que entre tots sumarem i farem una gran celebració”, assegurava el capità del sènior A i coordinador de les activitats del 50è aniversari, Genís Tena. Entre les propostes que actualment es troben sobre la taula destaquen canviar l’escut del club per un homenatge al primer de l’entitat, una nova samarreta reversible per als entrenaments i un sopar commemoratiu, entre d’altres.

Guiera es queda petit

“M’agradaria posar sobre del parquet, la gran família que forma el bàsquet masculí, el femení, l’handbol, la gimnàstica rítmica, el futbol sala… No hi cabem més. Preneu nota que no hi cabem a Guiera. Sé que esteu intentant posar la primera pedra del tercer pavelló, esperem que no trigui 10 o 15 anys i a veure si podeu enllestir la segona fase de Guiera perquè continuem creixent”, etzibava Blanco als representants polítics. Una reclamació que rebia resposta de l’alcalde Carlos Cordón: “El que està fent aquest Ajuntament és recollir un clam popular del món de l’esport que ens vam trobar fa dos anys: dignificar les instal·lacions esportives existents i crear un pavelló, una piscina coberta i una pista d’atletisme. Aquest Ajuntament està treballant perquè aquestes fites siguin una realitat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?