El CB Cerdanyola al Dia perd el primer partit al Guiera

WhatsApp Image 2023-10-09 at 10.46.38

L’equip cerdanyolenc va perdre el seu primer partit de la temporada al Guiera per 77 a 91 contra el Tenea Esparreguera. Amb aquest resultat, el quadre dirigit per Bernat Elías suma la segona derrota, aquesta vegada, contra un equip que va dominar gairebé durant tot el partit.

El conjunt verd va començar el duel amb molta intensitat. La verticalitat de Mateo Suárez va fer que el CB Cerdanyola comencés dominant l’electrònic. Però aquest domini va durar poc. Les constants combinacions entre Diego Dias i Albert Barquets, jugadors de l’Esparreguera, van fer que l’equip visitant marxés al descans quatre punts per sobre.

L’encert exterior d’un equip amb molta qualitat com l’Esparreguera va fer que comencessin la segona meitat amb un cert avantatge al marcador. Els cerdanyolencs buscaven aproximar-se gràcies a la mà de Víctor Medina (15 punts) i Mateo Suárez (22 punts), però la fluixa intensitat defensiva va permetre els visitants realitzar llançaments exteriors totalment alliberats.

Un últim intent d’aproximar-se als darrers minuts de finalitzar el partit va ser trencat gràcies als cinc triples d’Albert Barquets, màxim anotador de l’Esparreguera, qui no li va tremolar la mà. Finalment, els de Bernat Elías no van poder remuntar i es va tancar el partit amb una màxima diferència al marcador. La pròxima jornada, que serà la propera setmana, el CB Cerdanyola anirà a la pista del Ripollet, qui va superar al Barberà a l’últim partit.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?