El CB Cerdanyola al Dia es reforça per tornar a competir a Copa Catalunya

f1a5756636e5aaaa9e63ee727c781a61

El primer equip del Club Bàsquet Cerdanyola al Dia tornarà a competir en Copa Catalunya la temporada 2020-21 i ja ha fitxat dos reforços de luxes. L’equip, que va finalitzar la competició ocupant la cinquena posició del grup 2, tornarà a estar dirigit per Jordi Cornellà i ja ha renovat la seva columna vertebral.

JUGADORS PER POSICIÓ

En la posició de base jugaran Jordi Costa (renovat) i el capità Genís Tena (renovat i disputarà la seva 18a temporades al club).

En l’apartat d’escorta-aler han renovat Jordi Vilavella, Albert Salat, Eloy Blanco i Guillem Sánchez, que aquesta temporada no ha pogut jugar per una lesió llarga. A més, el conjunt de Jordi Cornellà comptarà en aquesta posició amb l’experiència de Pol Martínez, que arriba a Cerdanyola procedent de la UE Horta de Copa Catalunya.

L’altre gran reforç que ha fet l’entitat és l’aler Pere Ruiz, provinent del Martinenc B que ha aconseguit l’ascens a Copa Catalunya. El jugador havia militat cinc anys al CB Santa Coloma de Copa Catalunya. En l’apartat de més alçada (ala pivot o pivot) han renovat Javi Antón i Jan Peiró. A més, es comptarà amb Xavi Pagés, que puja del sènior B.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?