El Casal Popular La Flama obre les seves portes aquest diumenge

WhatsApp Image 2023-02-17 at 09.33.03

Aquest diumenge el Casal Popular La Flama de Cerdanyola serà una realitat. La benvinguda al nou espai autogestionat de la ciutat s’iniciarà a les 14 hores amb l’obertura de les portes del Casal (C/Escoles, 12) i la inauguració d’una sala amb el nom de Txiki, lluitador antifeixista afusellat pel franquisme fa 48 anys.

 Un cop feta la inauguració, es celebrarà un dinar popular a la plaça Frederica Montseny i durant la tarda hi haurà concert de Subversions, grup de versions revolucionàries, i tancarà la jornada la sessió de ska clàssic de les Rude Girl Club. L’accés als diferents actes és totalment lliure tot i que pel dinar cal fer reserva mitjançant el formulari que l’entitat té a les seves xarxes socials (@laflamacasal).

 Els organitzadors destacaquen que “a partir d’ara, les que volem un món més just i lliure a Cerdanyola ens trobarem a La Flama”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?