El Casal d’Estiu Municipal podria acollir-se a la tarifació social

94ea69ba6d138bccade59f45aa6f86ca

El termini d’inscripció al Casal d’Estiu Municipal s’allarga fins el dimarts 23 de juny. El tràmit s’ha de fer de forma telemàtica o presencialment amb cita prèvia. El ple de juny, que se celebrarà el dijous 25, debatrà i aprovarà de forma inicial, en el cas d’aconseguir els vots necessaris, que les famílies que hagin inscrit a un o més infants al casal d’estiu municipal puguin sol·licitar la tarifació social. La proposta que el govern portarà al ple serà la de modificar l’ordenança fiscal n. 43 que recull els preus del casal d’estiu municipal per tal d’incloure’ls en la tarifació social. D’altra banda, també es proposa modificar la temporalitat i que quan es demani la tarifació social, aquesta entri en vigor a l’endemà de la sol·licitud i no al mes següent com passa en l’actualitat.

Com seran els Casals d’Estiu Municipals?

El Casal d’Estiu Municipal està adreçat a infants que hagin cursat des de P3 a 6è de primària el curs 2020-21 i la previsió és que es dugui a terme entre el 29 de juny i el 7 d’agost en torns quinzenals:

  • 1r torn del 29 de juny al 10 de juliol
  • 2n torn del 13 al 24 de juliol
  • 3r torn del 27 de juliol al 7 d’agost

Enguany, per adaptar el casal a les mesures de seguretat i higiene de la Generalitat de Catalunya s’han ampliat els centres a on es desenvoluparan. Les escoles Collserola, Xarau i Les Fontetes acolliran casals en torn de matí de 8:30h a 13:30h i a les escoles Turó de Guiera, La Sínia i Serraperera es podrà escollir entre torn de matí o tot el dia de 8:30h a 16:30h amb servei de menjador

El preu quinzenal per infant és de 112,84 euros (descompte a partir del segon germà) i el servei de menjador té un cost de 50 euros per torn.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?