El Carnaval tornarà a posar a prova la imaginació dels cerdanyolencs

32a94b4f860c9ea010c2508169f36f36

L’acte central de la celebració serà la rua de dissabte

Mentre a la sala de plens de l’Ajuntament se celebra el ple municipal ordinari de febrer, el Carnaval donarà el tret de sortida a la plaça de l’Abat Oliba. Així, demà Dijous Gras la festa de la disbauxa i una de les més multitudinàries a la ciutat s’iniciarà amb la música i animació de Jaume Barri (17 hores). Quan arribi el Gran Rei Carnestoltes s’aturarà l’espectacle perquè pugui fer el pregó i seguidament hi haurà pa, brou i botifarra d’ou per a les persones assistents.

BALL INFANTIL DIUMENGE COM A NOVETAT

Enguany, la principal novetat de la programació serà la Festa de Carnaval Infantil que se celebrarà el diumenge 26 de febrer a la plaça de l’Abat Oliba a partir de les 12h i amb l’animació de Jordi Callau.

PER ON PASSARÀ LA RUA DE DISSABTE? S’INICIARÀ DAVANT DE L’ESCOLA SALTELLS
Però un dia abans, dissabte 25 de febrer, serà el gran dia de Carnaval a Cerdanyola amb la celebració, pels carrers de la ciutat, de la tradicional rua. La comitiva festiva sortirà des del barri de Serraperera i les persones i comparses participants desfilaran pel recorregut establert (avinguda d’Espanya, carrer de Francolí, passeig de Cordelles, carrer de Francesc Layret, avingudes de Catalunya i de la Primavera, plaça de l’Estatut) fins arribar al Parc del Turonet a on es farà el Ball de Carnaval amb l’orquestra Aquarium Band i es lliuraran els premis del concurs de disfresses. Les inscripcions per a participar-hi es poden realitzar a l’Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40) fins avui dimecres i el formulari d’inscripció es pot descarregar prèviament a www.cerdanyola.cat/carnaval2017.

PER ON PASSARÀ LA RUA DE DISSABTE?
Com cada any el Carnaval és la festa que posa a prova anualment la imaginació dels ciutadans. L’any passat la comparsa Bar Canaletes va ser la més aplaudida pels cerdanyolencs i la que es va endur el primer premi. Com sempre, la rua també va tenir espai per a la crítica amb les comparses ‘Netejant Cerdanyola’ i el ‘No a les antenes de telefonia al centre urbà’. A més, l’edició de l’any passat va ser la primera que va tenir una reina del Carnestoltes, la Jane Stoltes.

LA FESTA DE LA DISBAUXA ES CLOURÀ AMB L’ENTERRAMENT DE LA SARDINA
El Carnaval arribarà a la seva fi el Dimecres de Cendra, 1 de març, amb l’Enterrament de la Sardina. Durant el matí es podrà vetllar al Rei Carnestoltes a la capella ardent instal·lada a la plaça de Francesc Layret. Per la tarda, a les 18h, tindrà lloc el seguici fúnebre fins a l’Ateneu on en un solemne acte fúnebre es farà la crema del taüt amb l’actuació de l’Escola de Dansa i el Grup de Teatre de l’Ateneu i la Colla de Joves Diables de Cerdanyola. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?