El Carnaval obre les inscripcions per al concurs de disfresses

1789963c93f14377406204a5c197f3cc

En pocs dies el Carnaval envairà Cerdanyola amb festes de disfresses, activitats tradicionals i disbauxa a tota la ciutat. El municipi es prepara per viure dies de transgressió col·lectiva i tradicions amb la celebració del Carnaval entre el 8 i el 14 de febrer.

Quin serà el programa?

Tot començarà el Dijous Gras, 8 de febrer, amb l’arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a la plaça de l’Abat Oliba. Com ja és habitual, el Rei Carnestoltes vindrà acompanyat de música, molta festa, pa, brou i botifarra d’ou. El divendres 9 de febrer la plaça de l’Abat Oliba tornarà a acollir la festa amb un grup d’animació infantil i un berenar popular per a tots els públics.

El dissabte 10 de febrer serà l’acte central amb la rua pels carrers de la ciutat. La cercavila acabarà al Parc del Turonet amb el ball de Carnaval i el lliurament de premis del Concurs de Disfresses. L’enterrament de la sardina, el dimecres 14 de febrer, marcarà el final dels dies de festa. A partir de les 12h, s’instal·larà la capella ardent de Sa Majestat el Rei Carnestoltes al davant de l’Ajuntament. Per la tarda, a partir de les 18h, una xaranga acompanyarà el recorregut del fèretre fins a l’Ateneu a on se celebrarà el solemne acte fúnebre d’enterrament de la sardina amb la crema del taüt i l’actuació de diferents entitats locals.

El cartell de Carnaval és obra de Marc López, guanyador de la millor il·lustració del Nit Lab MAC

Novament enguany el carnaval també serveix per donar a conèixer artistes joves. En aquesta ocasió, el cartell ha estat dissenyat per Marc López Plaza, guanyador a la millor il·lustració en la darrera edició de l’activitat literària i artística Nit Lab MAC 2017.

Les inscripcions es poden realitzar a l’Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40) de dilluns a divendres de 8.30 a 22 hores

Les comparses, parelles o persones individuals que vulguin sortir a la rua de carnaval i participar al concurs de disfresses han de tramitar la inscripció a l’Ateneu abans del 7 de febrer. Aquest any, a banda de participar com a comparsa també es podrà fer a la categoria de parelles i individual. Els premis seran 1r, 2r i 3r premi de comparses, dues ‘mencions especials’ del jurat, premi a millor disfressa de parella i premi a la millor disfressa individual. El jurat estarà format per membres d’entitats de Cerdanyola del Vallès i una persona representant de l’autoritat local.
Les inscripcions es poden realitzar a l’Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40) de dilluns a divendres de 8:30h a 22h. El formulari d’inscripció es pot omplir directament a l’Ateneu o bé descarregar-lo del web de l’Ajuntament.

La festa del dissabte 10 de febrer acabarà amb el ball de Carnaval a càrrec de l’orquestra ‘La Montercarlo’ i el lliurament dels premis del concurs de disfresses

La rua de Carnaval pels carrers de la ciutat se celebrarà el dissabte 10 de febrer, a partir de les 17 hores. La desfilada sortirà des de l’avinguda d’Espanya cantonada amb l’avinguda de Roma, girarà pel carrer de Francolí, després seguirà pel passeig de Cordelles, passarà pel carrer de Francesc Layret i avinguda de Catalunya i enfilarà l’avinguda de la Primavera per arribar al Parc del Turonet. La festa acabarà amb el ball de Carnaval a càrrec de l’orquestra ‘La Montercarlo’ i el lliurament dels premis del concurs de disfresses.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?