El Carles Buïgas celebra el 40è aniversari

e17c186eb9077cbeac8526f7738e2917

L’11 de novembre del 1974 s’inaugurava l’escola Carles Buïgas i  el centre està celebrant el 40è aniversari des del novembre de l’any passat. L’acte principal i cloenda del 40è aniversari tindrà lloc aquest dissabte de 10.30 a les 14 h. La festa és oberta per a totes les persones que d’una manera o altra han tingut relació amb l’escola.

MÉS ACTIVITATS
Al llarg de tot aquest curs, s’han fet diverses activitats com un concurs de dibuix de l’alumnat -els guanyadors del qual es van utilitzar per crear un mural en una de les parets de l’edifici d’administració de l’escola-, o la cantada de Nadal i el Carnestoltes, la temàtica dels quals girava al voltant d’aquestes quatre dècades.

ORÍGENS
L’escola Carles Buïgas va iniciar les seves activitats el curs 1974-1975, concretament l’11 de novembre, festa patronal de Cerdanyola, amb el nom d’Escuela Carrero Blanco. Aquest mateix any es van inaugurar dues escoles més al poble, l’escola Serraparera i l’escola Gorgs, que actualment és un institut. Cinc anys més tard, l’escola va passar a anomenar-se Escola Carles Buïgas, nom que ha mantingut fins a l’actualitat, en honor a l’arquitecte que va crear la famosa Font Màgica de Montjuïc.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?