El Cafè amb Lletres celebra el desè aniversari amb una festa al carrer

755a09762452d6eb5c314d532540d319

La plaça de l’Abat Oliba feia olor de cafè mentre el grup Ed Tulipa posava música als poemes de Francesc Garriga. La celebració del desè aniversari de la iniciativa Cafè amb Lletres va reunir a petits i grans per gaudir de la música, els llibres i el cafè.

95 LLIBRES, 3.540 CAFÈS

L’any 2007, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola va posar en marxa el projecte amb l’objectiu de fomentar la lectura a la ciutat i apropar escriptors i lectors. Ara, 10 anys més tard, la iniciativa presumeix d’haver presentat un total de 95 llibres i d’haver servit 3.540 cafès. “Tenim un públic fidel que assisteix a totes les sessions i també hi ha persones que venen segons l’autor que es presenta”, explicava la tècnica de Cultura Cristina Ruedas fent un repàs de l’evolució de l’activitat.
La festa al centre de la ciutat va comptar amb música en directe, cafè gratuït, un photocall perquè el públic es fes fotografies divertides i l’exposició dels punts de llibre de tota la història del projecte. A la celebració també van assistir escriptors que han passat pel Cafè amb lletres com els cerdanyolencs Isidre Grau i Josep Fatjó. Grau, que va ser el primer autor a presentar el seu llibre ‘Els colors de l’aigua’ fa una dècada, destacava que “el més important del projecte és que s’ha creat una marca i s’han mantingut el principi de qualitat literària equilibrada amb l’atractiu comercial”. – MG

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?