El cabaret centrarà el concert solidari de la coral Dones per la Pau

WhatsApp Image 2023-06-21 at 11.29.27

El concerts solidaris no s’han acabat a Cerdanyola. Diumenge 2 de juliol (19 hores, teatre Ateneu), les 37 cantaires de la coral Dones per la Pau cantaran música de cabaret i cuplets en benefici de l’Associació Catalana de Famílies i Persones amb Sordesa (ACAPPS). Les entrades ja es poden comprar al web Fila 12 o a la mateixa taquilla del Teatre Ateneu el dia de l’espectacle. Les entrades anticipades tenen un preu de 8 euros i a taquilla costaran 12 euros.

A la coral Dones per la Pau, dirigida per Conxi Gil, canten quatre dones amb audiòfon. Per aquest motiu l’entitat aCordeDones, responsable de la coral Dones, ha decidit dedicar el seu concert de final de curs a un projecte d’ACAPPS que demana mesures per facilitar l’accessibilitat dels estudiants amb sordesa a les universitats dACAPPS, explica Rita Roig, vocal de la junta d’aCordeDones: “Volem donar visibilitat a una realitat poc coneguda, les persones amb problemes d’audició però no sordes, que utilitzen la parla, i sovint enfronten problemes d’accessibilitat”. ACAPPS és una entitat sense ànim de lucre declarada d’Utilitat Pública que fa 30 anys que treballa per defensar els drets i interessos globals de les persones amb sordesa que es comuniquen oralment i de les seves famílies. Concretament defensa la plena integració i participació de les persones amb sordesa a tots els àmbits i ofereix una atenció integral al llarg de la vida, des d’acompanyament a famílies amb infants amb sordesa, fins a activitats d’envelliment actiu per a persones grans, passant per tot el suport que pot necessitar una persona amb sordesa adulta.

La vie en rose i Remena, nena

La coral Dones per la Pau està formada per 37 cantairesamb edats dels 15 als més de 80 anys. “Suposen una enorme suma de característiques diferents que acaben sumant per oferir un gran nivell”, assegura Gil, que explicava que aquest curs s’ha fet “un treball minuciós, gravant veu a veu, secció a secció, tema a tema, fins anar cosint un vestit de gala per lluir la nit del concert”. L’espectacle Tarda de cabaret també comptarà amb els músics Adrià Aguilera (piano) Jose Guillem (saxo) i Oriol Sabaté (percussió). Amb els arranjaments d’Aguilera i Arnau Ferrer, les cantaires interpretaran algunes de les peces més representatives de la història del cabaret –en català- i els cuplets catalans com La vie en rose i Remena, nena.

La regidora de Promoció de la Salut, Sonia Rodríguez, agraïa mostrava el seu suport a les organitzadores d’un acte que “beneficiarà a moltes persones i ajudarà a donar a conèixer una realitat no gaire coneguda”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?