El Bosc Tancat podria obrir a mitjans de juliol

2b8ea1e633babc2d6659aba99f038fc6

Les piscines del Bosc Tancat van ser unes de les protagonistes de l’audiència ciutadana de juny. Una veïna va preguntar per la situació de l’equipament i el regidor d’Esports, Oscar Pons, assegurava que el govern municipal  està treballant per poder obrir a mitjans de juliol. “Ara mateix està sota el control de l’administrador concursal, una empresa ha mostrat el seu interès”, explicava Pons.

Des de la Plataforma No Tribut AMB es demanava al consistori que es facin les gestions oportunes perquè l’any vinent l’AMB no apliqui a Cerdanyola el tribut metropolità perquè entenen que no estan rebent els serveis que ens tocarien. “Com a govern municipal hem de lluitar perquè les inversions previstes arribin, aquesta és la nostra responsabilitat”, apuntava l’alcalde Carlos Cordón.

PEM GUIERA

D’altra banda, el ple va aprovar definitivament –amb l’abstenció del PP i els vots en contra de Guanyem- la modificació de la memòria justificativa, del projecte d’establiment i del reglament del servei públic del Parc Esportiu Municipal (PEM) Guiera. “No té al•legacions i té informes positius de Secretaria i Intervenció”, destacava el regidor d’Esports, Óscar Pons. “El nostre desig és que després de tants anys el PEM Guiera per fi pugui tenir un funcionament normal”, assegurava Joan Sánchez (Junts). “S’hauria d’estar preparant l’empresa municipal per a la gestió directa del PEM Guiera o les escoles bressol. Però ara el repte és que es recuperi la normalitat el més aviat possible”, apuntava Isaac Martínez (ECP). Una línia similar a la que defensava Laura Benseny (Guanyem): “Nosaltres creiem que ho ha de portar Cerdanyola Promocions ja, no en un futur. Creiem que l’opció triada no és la millor i reivindiquem que es tornin a mirar els números”. Per la seva banda, Pau Ortolà (CS) espera que “aquest model serveixi perquè les instal•lacions ressorgeixin després de la pandèmia”. Per part d’ERC, Íñigo Enterría, felicitava Pons i al Servei d’Esports, per les millores incorporades a l’expedient. “Però ens agradaria veure els plecs abans que estiguin llestos per poder fer propostes”, afegia. “Aquests plecs han de ser dels 25 regidors del consistori i així serà”, responia Pons.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?