El Bosc Tancat encara no té data de reobertura

290985603_5239168772804637_4323789477873737906_n

Les piscines del Bosc Tancat no obriran avui ni encara hi ha data oficial per a la reobertura. L’empresa concessionària, Gimnàs Atlante Vallès, ha presentat l’aval per cobrir la garantia del contracte que ha d’aprovar el ple municipal, però amb un defecte de forma. “Ens han demanat quatre dies per presentar la garantia correctament. Si ho fan, es convocarà un ple extraordinari per obrir les piscines el més aviat possible. I si no la presenten, estarem en l’escenari de resolució de contracte”, explicava el regidor de Serveis Econòmics, Javi Sánchez, que agraïa la comprensió de l’oposició.

“Voldríem tenir més certeses”, demanava Cecilia Collado (En Comú Podem). “No estem obligats a declarar deserta la licitació?”, preguntava Ivan González (Guanyem). “Si l’empresa no té contracte com han fet les obres a la instal·lació?”, preguntava Laura Benseny (Guanyem). “Cal posar una data límit perquè comença amb mal peu”, assegurava Iñigo Enterría (ERC). “No han fet cap obra subjecta a llicència, han fet manteniment de l’espai”, responia Sánchez.

Què va passar l’any passat?

Al juny de l’any passat, el ple municipal donava llum verda a la cessió del contracte de la gestió del servei públic del Bosc Tancat, fet que havia de permetre poder obrir la instal·lació (piscines, natupark, zona pícnic, barbacoes, recepció, bar-restaurant) durant el mes de juliol. L’empresa que fins l’any passat gestionava la instal·lació estava en procés de tancament i es trobava en mans d’un administrador concursal. Aquest va obrir un termini perquè les empreses interessades realitzessin una oferta per adquirir el nucli de negoci de l’empresa concursada. En aquesta situació, es va presentar una oferta, que després de valorar-la tècnic i econòmicament, es va donar per bona. El següent pas necessari per dur a terme el canvi de concessionari era l’aprovació de l’operació pel jutjat mercantil número 3 de Barcelona. Aquest va resoldre a favor de la cessió del contracte del servei però la falta de la notificació per part del jutjat, tancat fins a finals d’agost, va impedir que es pogués culminar el procés i la instal·lació va romandre tancada tot l’estiu.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?