El bolet tornarà a ser el protagonista a 16 restaurants de la ciutat

PXL_20221019_080620439.PORTRAIT

Les Jornades Gastronòmiques del Bolet arriben a la seva setzena edició del 28 d’octubre al 6 de novembre i amb la participació de 16 restaurants de la ciutat. “Són unes jornades totalment consolidades malgrat que enguany la situació climatològica no és la més adequada”, destacava el president del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, Antonio Castro.

“Venim d’unes setmanes on hem tingut molts bolets de proximitat i de molta qualitat, ara s’ha aturat una mica amb els dies que portem sense pluja, però amb total seguretat podrem fer unes bones jornades gastronòmiques amb una part de producte del país i altra de les províncies més properes. Ara mateix no tenim la varietat que teníem l’any passat, que tampoc va ser molta. Però ens els propers dies segur que arriba producte de llocs propers”, explicava Castro, que anunciava que, com sempre, els restauradors afronten la iniciativa amb moltes ganes i il·lusió: “Volem fer plats diferents i nous dins de les possibilitats que ens ofereixi el producte”. Però el més important, assegura, és que el públic espera les Jornades Gastronòmiques del Bolet. “Molts clients ja ens pregunten per elles i això ens dona la tranquil·litat que tindrem una bona resposta d’una població que sempre participa molt”.

Membres del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès i la regidora Carme Arché van presentar les jornades al mercat de Fontetes / F. NF

Com ja és habitual, els establiments participants oferiran en el seu menú diari un plat amb bolets i a la seva carta tres plats elaborats amb aquest producte. “Històricament el bolet havia estat un acompanyament, però ja fa anys que és protagonista, com ha de ser. Si suficient matèria primera, el bolet ens permet fer infinitat de receptes”, apunta.

A més, les Jornades del Bolet son una oportunitat d’atraure persones de fora de Cerdanyola, “sobretot en cap de semana”. Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, mostrava el seu agraïment a tots els restaurants participants: “La restauració és un dels actius de la nostra ciutat”

Quins restaurants hi participen?

Enguany els restaurants que participen a les jornades són Autèntic, Bar Restaurant Grau, Bar Alaska, Bar El Pinar, BlaBlaBleo Restaurant, Ca l’Enric, Casa Andreu 2, Cinamon, El Racó de la Plaça, Green Leka, Los Abetos, Restaurant Capicua, Shapó, Tast&Gust, Tito Carlos i Umami Gastrobar Bellaterra.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?