El Bloc Municipal vol “intentar fer un canvi en la dinàmica de l’Ajuntament”

6ef598b10d1539793d4ace8d8b7b613f

Per aconseguir un Ajuntament que aposti per la participació ciutadana i la transparència i que defensi els drets socials i un model de ciutat, el Bloc Municipal ha decidit presentar-se a les eleccions municipals de maig. La llista que encapçala Guillem Ortega, està formada en gran part per membres de SI i Som Cerdanyola, però també per altres persones vinculades al teixit associatiu de la ciutat. “Som gent que ens estimem el poble, que sempre hem estat fent coses per Cerdanyola, gent honesta”, apuntava Carles Santacruz, també membre de la nova formació, que “vol intentar fer un canvi en la dinàmica de l’Ajuntament”.

L’alcaldable del Bloc Municipal, Guillem Ortega, remarcava que “cal un projecte de ciutat honest i valent, perquè caldrà prendre decisions valentes que caldrà explicar”. El Bloc Municipal articularà les seves propostes en els eixos participació ciutadana, desenvolupament local, defensa dels drets socials i model de ciutat. En aquest sentit, Ortega apuntava que “per tenir una ciutat cohesionada la participació ha de ser clau”. Amb el convenciment que “la claredat i la informació han de ser els pilars de tota l’activitat política”, Ortega afirmava que es comprometen “a ser els primers a fer públic fins a l’últim cèntim” que rebin i que gastin. En l’ambit econòmic, la candidatura defensa que el “desenvolupament local ha de ser sostenible” i per aconseguir-ho creuen que “ara toca administrar els recursos municipals correctament”. Per a la nova formació, “una  defensa dels drets socials real i valenta ha der el primer punt de qualsevol programa electoral”. En aquest sentit, Ortega afirmava que “l’Ajuntament no pot treballar ni un minut més amb entitats financeres que desnonen dels seus habitatges als ciutadans”. I en l’apartat de model de ciutat -“un debat  que hem trobat a faltar durant la legislatura”, apuntava Ortega- el Bloc destaca que “és imprescindible parlar del model d’administració”. Des del Bloc es convida la ciutadania a sumar-se a un projecte que vol fer una Cerdanyola millor: “No podem deixar l’Ajuntament de la mà dels mateixos i de la seva manera de fer”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?